Gemakzucht werd DVSA in de tweede helft bijna fataal

6 oktober 2011 om 00:00 Voetbal

0-1 Enne Jan Wierda, 0-2 Ron van Ommeren, 0-3 Roy Meerwijk, 0-4 Enne Jan Wierda, 1-4 Eminent Boys, 2-4 Eminent Boys, 3-4 Eminent Boys

AMERONGEN - Mogelijke gemakzucht werd DVSA in de tweede helft van de wedstrijd tegen Eminent Boys bijna fataal. In Zuilen werd een fantastische eerste helft van DVSA afgewisseld met een veel mindere tweede helft. Al na vijf minuten was het raak voor de ploeg van trainer Joop Vink door een treffer van gelegenheidsspits Enne Jan Wierda. Met Johan Klomp weer in de ploeg was het twee minuten later van Ommeren die de 0-2 binnenschoot. DVSA had er duidelijk zin in, want in de 12e minuut viel de derde treffer ditmaal geproduceerd door Meerwijk. Maar nog was de koek niet op want het Wierda die met een tweede doelpunt de 0-4 op het scorebord liet verschijnen. Dat was ook de ruststand met een eerste helft waarin Eminent Boys volkomen zoek werd gespeeld. In de tweede helft een geheel ander DVSA dat dacht de buit al binnen te hebben. De Amerongse ploeg zakte als een pudding ineen en zag de gasten uit Zuilen terugkomen tot 3-4. Alhoewel DVSA kort voor tijd nog een loepzuiver doelpunt werd ontnomen, was de ploeg in de tweede helft te gemakzuchtig. Een ding stond echter vast: de punten waren binnen!