Teleurstellende nederlaag voor dapper strijdend FC Driebergen

6 oktober 2011 om 00:00 Voetbal

1-0 NITA, 2-0 NITA, 3-0 NITA, 4-0 NITA, 4-1 Henk Jan Veenendaal, 5-1 NITA

DRIEBERGEN - Tegen titelkandidaat NITA ging zaterdag derdeklasser FC Driebergen teleurstellend met 5-1 onderuit. Teleurstellend omdat de ploeg van trainer Bert van den Brom zeker niet onverdienstelijk speelde tegen een thuisploeg die ook wel het tweede team van Breukelen kon worden genoemd. In de eerste helft werd Driebergen in de onderlinge duels afgestraft, speelde te gehaast en leek kansloos tegen een goed spelend NITA. Al in de 12e minuut lag de eerste treffer achter Driebergen doelman Michel van Bruggen, die vervolgens tot aan het rustsignaal nog tweemaal de bal uit het net moest halen. Ruststand 3-0. In de tweede helft een ander Driebergen dat een op een ging spelen en wat meer druk wist uit te oefenen op de verdediging van de thuisploeg uit Nieuwer ter Aa. Daar waar 3-1 beter op zijn plaats zou zijn geweest, schoot NITA in de 65e minuut de 4-0 binnen. Nog geen drie minuten later was het dan wel raak voor Driebergen, dat via Henk Jan Veenendaal op 4-1 kwam. Driebergen dat de koppen zeker niet liet hangen kreeg echter onvoldoende loon naar werken en eindigde de wedstrijd met een toch wel enigszins teleurstellende 5-1 nederlaag.