SVL vergeet tegen VVA '71 de volle winst eigen huis te houden

23 september 2011 om 00:00 Voetbal

0-1 Gary Chen, 1-1 Bob van Leeuwen, 1-2 Jurriën Scheele, 2-2 Arend Zweistra

LANGBROEK - In een dramatisch slechte wedstrijd vergat het thuispelende SVL de volle winst in eigen huis te houden. Tegen VVA uit Achterberg werd met 2-2 gelijkgespeeld en had de ploeg gezien het verloop van de wedstrijd eigenlijk recht op meer. In de eerste helft was het VVA dat met name over de vleugels het spel dicteerde. Dat betekende in de 16e minuut de 0-1 door Gary Chen die prachtig binnenschoot. In het laatste kwartier voor rust kwam SVL, na het missen van een aantal opgelegde kansen, via een strafschop van Bob van Leeuwen op gelijke hoogte (1-1). Na rust was het voornamelijk de thuisploeg die de toon zette alhoewel de Langbroekers door discutabel optreden van de scheidsrechter halverwege op een 1-2 achterstand raakten. Maar een prima slotoffensief van SVL zorgde in de 90e minuut voor de verdiende gelijkmaker (2-2) door spits Zweistra. Dat betekende tevens de eindstand in een wedstrijd waarin SVL, zeker op basis van de tweede helft, recht had op meer.