1-0 Maikel Pauw, 2-0 Roscoe Cyrus, 3-0 Sven van Vuuren, 3-1 Matty van Leeuwen, 3-2 Willem Baay, 3-3 Bob van Leeuwen.

15 september 2011 om 00:00 Voetbal

LANGBROEK - SVL kroop tegen CSW in Wilnis door het oog van de naald. Een in de eerste helft 3-0 opgelopen achterstand, werd in de tweede helft tenietgedaan, waardoor er op de valreep één belangrijk punt voor de Langbroekers werd binnen gesleept. In de eerste helft van dit duel in de eerste klasse, had SVL niets in te brengen tegen een sterk spelend CSW. Dat betekende dat de ploeg van trainer Jan Gaasbeek al vroeg in de wedstrijd op een 1-0 achterstand kwam. Met uitzondering van wat kleine kansen, was het de thuisploeg die de toon zette. Een toon die bij rust een 3-0 voorsprong betekende voor CSW (twee cruciale fouten van doelman Paul Emons). In de tweede helft stond er een totaal ander SVL, dat weliswaar in de 53e minuut met tien man kwam te staan (rood voor David Bouwmeester), dat de sterren van de hemel speelde en via Matty van Leeuwen (3-1), Willen Baay (3-2) en een strafschop van Bob van Leeuwen (3-3) op gelijke hoogte kwam en dat ook wist vast te houden. Gaasbeek: ,,Een geweldige 2e helft en een compliment aan de mannen voor deze prachtige teamprestatie.”