1-0 Nieuwegein, 2-0 Nieuwegein, 3-0 Nieuwegein, 4-0 Nieuwegein

15 september 2011 om 00:00 Voetbal

DOORN - Met een afgetekende 0-4 nederlaag tegen JSV Nieuwegein, bleek DEV duidelijk een maatje te klein. DEV-trainer Michel van Aken: ,,Alhoewel een aantal van mijn spelers zeker het niveau niet haalde van de week er voor, moet ik zeggen dat dit Nieuwegein een klasse beter speelde. Met hier en daar weliswaar een klein kansje, was het JSV dat de wedstrijd bepaalde. We hadden eigenlijk niets in te brengen.” Van meet af aan was er eigenlijk maar één ploeg die het spel dicteerde en dat was de thuisploeg, die in de 20e minuut op een 1-0 voorsprong kwam. De 2-0 in de 44e minuut betekende tevens de ruststand. In de tweede helft gooide Van Aken er een spits bij en was het voor de ploeg uit Doorn er op of er onder. DEV probeerde wel te voetballen, maar werd toch steeds met de neus op de feiten gedrukt door een slim spelend Nieuwegein. Met in de 47e minuut de derde treffer voor de thuisploeg en vijf minuten later de 4-0, was het over en uit voor de Doornaars, dat er in het verdere verloop van de tweede helft niet meer in slaagde om aansluiting te vinden.