1-0 Willem Baay, 1-1 Tobias van Kuijvenhoven, 2-1 Bob van Leeuwen, 2-2 Minne van Boersum, 2-3 Jesse Annohwijnar

8 september 2011 om 00:00 Voetbal

LANGBROEK - In de eerste thuiswedstrijd van het seizoen verloor zaterdag eersteklasser SVL weliswaar met 2-3 van het Amsterdamse Swift, maar had een gelijkspel op basis van het vertoonde spel zeker terecht geweest. In de eerste helft was SVL duidelijk de betere ploeg en draaiden de twee vleugelspitsen Willem Baay en Thomas Malolepszy op volle toeren. Daarnaast speelde doelman Paul Emons, vervanger van de nog geblesseerde Geert Willem Merkens, een puike wedstrijd. Na een aantal aardige mogelijkheden was het in de 28e minuut raak voor de thuisploeg die via Baay op een 1-0 voorsprong kwam te staan. Pas in de 35e minuut kan Swift wat terug doen en kwam op gelijke hoogte (1-1). Maar kort voor rust was het SVL aanvoerder Bob van Leeuwen die zijn ploeg op een 2-1 ruststand bracht. Na rust zakte SVL terug en kwam conditioneel duidelijk tekort. Dat betekende dat in de 59e minuut Swift weer op gelijke hoogte kon komen (2-2). Met in de 92e minuut de 2-3 voor de gasten uit Amsterdam, ging één dik verdiend punt voor de Langbroekers in de extra tijd alsnog verloren. SVL verdiende meer.