SVMM had in de streekderby geen enkele moeite met futloos Dalto

28 april 2011 om 00:00 Voetbal

0-1 Niek van Vemde, 0-2 Tim de Fluiter, 0-3 Niek van Vemde, 0-4 Niek van Vemde, 0-5 Niek van Vemde

DRIEBERGEN - In een wedstrijd waarin het thuisspelende Dalto niet of nauwelijks opviel, maakte SVMM korte metten met de hekkensluiter in de zaterdag vierde klasse. Dalto speelde ongeïnspireerd en was nauwelijks bij de (voetbal)les. Dat betekende dat de gasten uit Maarn vrij konden spelen en zich nauwelijks gehinderd zagen met enig tegenoffensief. Toch begon de wedstrijd zeer matig en leken de wedstrijdzenuwen met name SVMM duidelijk parten te spelen. Maar geleidelijk aan herstelde de ploeg van trainer Fred Veenstra zich en kwam in de 28e minuut op een 0-1 voorsprong. Dalto, onder leiding van trainer Jamal Trafonti, was absoluut niet bij de les en zag in de 38e minuut de 0-2 binnen vallen. Ook na rust een futloos spelend Dalto dat werkelijk geen moment gevaar uitstraalde. SVMM daarentegen voerde de druk op en stond na 20 minuten in die tweede helft al op een 0-4 voorsprong. Met een vijfde treffer kort voor het eindsignaal behaalde SVMM een gedegen en bovenal belangrijke overwinning op een op alle fronten falend Dalto.