0-1 JSV Nieuwegein.

28 april 2011 om 00:00 Voetbal

DOORN - In de met 0-1 verloren thuiswedstrijd tegen JSV Nieuwegein had DEV op basis van inzet zeker recht op een punt. DEV-trainer Michel van Aken: ,,We speelden vandaag zonder zeven vaste basisspelers (geschorst/geblesseerd) tegen één van de betere ploegen in de zaterdag vierde klasse. Met onder andere een tweetal A-junioren in de basis hebben we een goede pot neergezet en was een gelijkspel zeker verdiend geweest.” Voor DEV stond er in de wedstrijd tegen JSV Nieuwegein niet veel meer op het spel, aangezien de ploeg al verzekerd is van de nacompetitie.

In de eerste helft van de wedstrijd kreeg Nieuwegein nauwelijks enige kans tegen een goed in de organisatie spelende Doornse ploeg. Drie dikke kansen hadden DEV zelfs voor rust een comfortabele voorsprong kunnen opleveren, maar geen ervan werd omgezet in een doelpunt. Na de rust drong een sterker Nieuwegein de thuisploeg steeds meer terug op eigen helft. DEV toonde karakter en wist zelfs nog een aantal aardige kansen te creëren. Het was dan ook frustrerend om te zien hoe Nieuwegein in de 87ste minuut via een kopbal op 0-1 kwam in een wedstrijd die eigenlijk geen winnaar verdiende.