0-1 SVP, 0-2 SVP, 1-2 Ron van Ommeren, 1-3 SVP, 1-4 SVP, 1-5 SVP.

28 april 2011 om 00:00 Voetbal

AMERONGEN - Het nog steeds in degradatienood verkerende DVSA, speelde tegen SVP van meet af aan vol op de aanval, maar miste de organisatie in de ploeg. DVSA-trainer Harald Valkenburg: ,,We moesten deze wedstrijd winnen om ons veilig te spelen. Vandaar dat we voor een groot deel 1-op-1 hebben gespeeld met een versterkt middenveld. Helaas zijn we afgestraft door een zwakke organisatie.’’ De wedstrijd begon ruim een half uur later vanwege het late arriveren van de scheidsrechter. Dit had zeker een negatief effect op de thuisploeg en in veel mindere mate op de Veenendalers. Twee organisatorische fouten in het team van Valkenburg betekenden in de negende en zestiende minuut de respectievelijk 0-1 en 0-2 achterstand voor de thuisploeg. Met vanaf dat moment 1-op-1-voetbal slaagde DVSA er in om in de 35ste minuut de aansluitingstreffer binnen te schieten door Ron van Ommeren. Met op dat moment twee gelijkwaardige ploegen werd er gerust met een 1-2 achterstand voor DVSA. In het tweede deel van de wedstrijd wist SVP goed om te gaan met de door DVSA geboden ruimten, en liep binnen 25 minuten uit naar een 1-5 eindstand.