SVL deelt de punten in de thuiswedstrijd tegen VVA '71

21 april 2011 om 00:00 Voetbal

0-1 Wim van Rhee, 1-1 Ali Alkan, 2-1 Ali Alkan, 2-2 Mark den Hartogh, 2-3 Rafael van Rijn, 3-3 Wilco van Drie

LANGBROEK - En weer slaagde SVL er niet in om de volle winst te behalen en moest genoegen nemen met slechts een punt. Het als tweede geplaatste VVA kwam al in de eerste minuut op een 0-1 voorsprong tegen het nog niet geheel bij de les zijnde SVL. Maar de thuisploeg herstelde zich keurig en kwam in de 3e minuut langszij door een doelpunt van spits Ali Alkan. Nadat in de 7e minuut een penalty voor SVL werd afgekeurd, golfde het spel op en neer en creëerden beide ploegen tal van kansen. Kort voor rust was het weer Alkan die zijn ploeg naar een 2-1 voorsprong schoot. Alhoewel SVL een sterke start kende van de tweede helft was het toch weer VVA dat in de 50e minuut op gelijke hoogte kwam (2-2) en kort daarop zelfs op een 2-3 voorsprong kwam te staan. Het duurde tot de 73e minuut voordat SVL de stand weer gelijk trok door een treffer van Wilco van Drie (3-3). Met tal van goede reddingen van SVL goalie Geert Willem Merkens bleef het daar ook bij en verloor de thuisploeg toch weer twee kostbare punten.