1-0 HEDW, 1-1 Elmar van Doorn, 2-1 HEDW, 2-2 Tolga Albayrak

21 april 2011 om 00:00 Voetbal

DRIEBERGEN - In een dynamische en supersnelle wedstrijd tegen koploper HEDW uit en in Amsterdam, behaalde CDN een uitstekend gelijkspel (2-2). De eerste twintig minuten van de wedstrijd was het volop kick & rush-voetbal met prachtig positie- en combinatiespel van beide ploegen. Door een strafschop in de 34ste minuut kwam Amsterdam op een 1-0 voorsprong, maar zag zich vervolgens stuk lopen op een sterk verdedigend CDN, dat in keeper Michel van Bruggen een uitstekende sluitpost kende. Ook in de tweede helft speelden twee ploegen goed, waarbij HEDW toch wel wat moeite had met de drie spitsen van CDN. In de 53ste minuut werd de vechtlust van de Driebergense formatie beloond met de verdiende gelijkmaker door Elmar van Doorn (1-1). Dat was echter slechts van korte duur, want nog geen twee minuten later kon Amsterdam uitbreiden naar 2-1. Het bleef een wedstrijd van hoog voetbalniveau, die in de 59ste minuut de gelijkmaker kende voor CDN door een doelpunt van Tolga Albayrak. Met in de slotfase nog een geweldige kans voor CDN ‘er Van Doorn, bleef het bij een 2-2 gelijke stand en verdiende Driebergen als collectief zeker een voetbalpluim.