3-0 vorige wedstrijd, 4-0 Vianen, 5-0 Vianen, 5-1 Thijs Wieringa

21 april 2011 om 00:00 Voetbal

DRIEBERGEN - In het tweede deel van de uitwedstrijd tegen het Utrechtse Vianen bleef Dalto de onderliggende partij. Het team slaagde er niet in de 3-0 achterstand in het restant van deze inhaalwedstrijd weg te werken. De wedstrijd tegen Vianen begon met nog een minuut speeltijd in de eerste helft en een 3-0 voorsprong voor de thuisploeg. Daar gebeurde niets meer, waarna direct werd gedraaid voor de tweede helft. Een goed genomen vrije trap van Vianen betekende in de 47ste minuut de 4-0. Tien minuten later was het weer raak voor Vianen, dat een goede aanval afrondde met de vijfde treffer. In de 60ste minuut viel er tweemaal een rode kaart voor Vianen, wat betekende dat beide ploegen met 9 man verder moesten (Dalto begon het duel al met 9 man). Driebergen kon in de laatste fase nog wat terugdoen en schoot via Thijs Wieringa in de 76ste minuut de 5-1 binnen. Dalto had zeker nog wel een aantal fraaie mogelijkheden om dichterbij te komen, maar dat lukte helaas niet. De laatste tien minuten waren eigenlijk niet meer om aan te zien. Dalto blijft dus hekkensluiter in de zaterdag vierde klasse.