Belangrijke 3-1 overwinning voor CDN in uiterst rommelige wedstrijd

14 april 2011 om 00:00 Voetbal

1-0 Henk Jan Veenendaal, 2-0 Elmar van Doorn, 2-1 Sander Hendriks, 3-1 Nicky Swaen

DRIEBERGEN - In een uiterst rommelige wedstrijd die vier minuten voor het eindsignaal door de scheidsrechter zelfs een kwartier werd stilgelegd, behaalde CDN uiteindelijk een belangrijke en nuttige overwinning tegen streekgenoot Hilversum. Al van meet af aan werd duidelijk dat niet het voetballend vermogen, maar de punten de hoofdmoot vormden. Beide ploegen speelden uiterst rommelig, kenden nauwelijks enig positiespel en waren vaak te gehaast in de afwerking. Een vrije trap in de 24e minuut, waarbij de muur van Hilversum allesbehalve solide uitzag, betekende de 1-0 voor CDN door een knap schot van Henk Jan Veenendaal. In de 44e minuut was het weer raak voor de thuisploeg door een treffer van Elmar van Doorn, waarbij de Hilversumse verdediging er weer niet goed uit. Met een prachtig afstandschot in de 74e minuut schoot Sander Hendriks Hilversum naar 2-1, maar een prachtige actie over links door Nicky Swaen betekende in de81e minuut de 3-1. Nadat de scheidsrechter na een incident de wedstrijd een kwartier onderbrak, verschenen beide ploegen met tien man weer op het veld en speelde CDN de wedstrijd zonder verdere schade uit en hield daarmee de punten in Driebergen.