1-0 Nieuwegein, 2-0 Nieuwegein, 2-1 Bart Waarden, 3-1 Nieuwegein, 4-1 Nieuwegein

14 april 2011 om 00:00 Voetbal

DRIEBERGEN - Ondanks de 4-1 nederlaag tegen JSV Nieuwegein, was hekkensluiter in de zaterdag vierde klasse Dalto over de gehele wedstrijd gezien de betere ploeg en was minimaal één punt dan ook terecht geweest. In de eerste twintig minuten van de eerste helft gingen beide ploegen gelijk op en werden er over en weer diverse kansen gecreëerd. De strijd die zich voornamelijk op het middenveld afspeelde, kende pas na een half uur speeltijd de eerste treffer voor Nieuwegein. Dalto bleef vervolgens de druk er op houden, maar moest in de 38e minuut lijdzaam toezien hoe Nieuwegein, tegen de verhouding in, op 2-0 kwam. Daarbij zag de verdediging van Dalto er allesbehalve solide uit. Maar ook deze tegenslag deed de ploeg van trainer Jamal Trafonti niet uit het lood slaan. En die voetballende instelling werd dan ook in de 42e minuut beloond met de aansluitingstreffer door Bart Waarden (2-1), wat ook tevens de ruststand betekende. Na rust ging Dalto naarstig op zoek naar de gelijkmaker, maar zag Nieuwegein via een discutabele penalty op 3-1 komen. De 4-1 in de 88e minuut was absoluut teveel van het goede voor de thuisploegw en een domper voor het dapper strijdende Dalto.