1-0 DVSU, 2-0 DVSU

7 april 2011 om 00:00 Voetbal

MAARN - De wedstrijd tussen het thuispelende DVSU uit Utrecht en SVMM uit Maarn werd kort voor rust, in overleg met beide partijen, vroegtijdig afgebroken. Reden hiervoor was de ernstige blessure van SVMM-goalie Bas Langeveld die met serieus kaakletsel per ambulance werd afgevoerd. Van meet af aan waren de Utrechtenaren de betere ploeg en liep de ploeg van SVMM-trainer Fred Veenstra eigenlijk continu achter de feiten aan. Al in de vijftiende minuut was vroegtijdig balverlies van SVMM de oorzaak van de eerste treffer voor DVSU, die daarmee op een 1-0 voorsprong kwam. Een vrije trap in de twintigste minuut kon door SVMM-keeper Bas Langeveld maar ten dele worden gekeerd, waardoor de Maarnse formatie wederom een treffer moest incasseren, 2-0. SVMM was duidelijk niet scherp genoeg en had die vroegtijdige achterstand dan ook alleen maar aan zichzelf te wijten. Een hoge bal in de 42ste minuut in de zestien van SVMM dwong de Maarnse goalie Bas Langeveld achteruit, waarbij deze ongelukkig met zijn gezicht tegen de paal terecht kwam en daarbij een ernstige kaakblessure opliep.

In overleg met beide partijen werd besloten de wedstrijd af te breken. Een vervolg van dit duel zal waarschijnlijk gaan plaatsvinden op 12 of 14 april.