1-0 Vianen, 2-0 Vianen, 3-0 Vianen

7 april 2011 om 00:00 Voetbal

AMERONGEN - In de strijd om degradatie leverde zaterdag vierdeklasser DVSA een absolute wanprestatie in de uitwedstrijd tegen Vianen. DVSA trainer Harald Valkenburg: ,,Na de ruime overwinning tegen DEV de week ervoor dacht de ploeg dat ze er al was. Niets was minder waar. Onvolwassenheid, niet het besef hebbend wat er op het spel staat en met kinderlijke eenvoud liet mijn team het volledig afweten. Slecht drie spelers behaalden hun niveau, de rest speelde ver daaronder.” In de 40ste minuut kwam DVSA door slecht verdedigen op een 1-0 achterstand, wat tevens ook de ruststand betekende. Nadat Valkenburg zijn ploeg tijdens de rust had gewezen op het belang van de wedstrijd was het te verwachten dat het spel zou veranderen. Maar niets was minder waar. DVSA bleef grossieren in armoede en kreeg in de 52ste minuut een tweede treffer om de oren (2-0). Wederom gestuntel betekende in de 73ste minuut de 3-0 achterstand voor het in degradatiezorgen verkerende DVSA. Een gemiste penalty in de 75ste minuut door Leo van Eem was typerend voor het verloop van de wedstrijd. DVSA staat nu op een voorlaatste plaats en zal in de komende wedstrijden meer passie en inzet nodig hebben om te overleven in de vierde klasse.