1-0 Didier de Rooy, 2-0 Enne Jan Wierda, 2-1 Tim Kas, 3-1 Roy Meerwijk, 4-1 Stefan Osei, 5-1 Stefan Osei

31 maart 2011 om 00:00 Voetbal

AMERONGEN - In de inhaalwedstrijd tussen DVSA en DEV haalde het thuispelende DVSA fors uit. Met maar liefst 5-1 werd de Doornse ploeg naar huis gestuurd. In de eerste 20 minuten was DEV duidelijk de betere ploeg. Maar geleidelijk wist DVSA aan te klampen en de Amerongers konden in de loop van de eerste helft op zijn minst gelijkwaardig genoemd worden.

DEV zag nog in de eerste helft speler Van Amerongen met rood het veld verlaten. Aan het begin van de tweede helft stond slecht verdedigen aan de basis van de 1-0 voorsprong voor DVSA. Een ongelukkig doelpunt in de 57e minuut betekende de 2-0, waarna DEV de kluts kwijt raakte. Alhoewel de ploeg van trainer Michel van Aken in de 65e minuut kon terugkomen naar 2-1, was het daarna gebeurd en zakte het hooggeklasseerde DEV volledig weg. DVSA daarentegen gaf vol gas en kwam in de 70e minuut op 3-1. Met treffers in de 75e en 85e minuut breidde de ploeg uit Amerongen de voorsprong uit naar een 5-1 eindstand. DVSA trainer Harald Valkenburg: ,,In de strijd tegen degradatie hebben we goede zaken gedaan. We kijken weer naar boven.”