1-0 Joey van Schoonhoven, 1-1 Bunnik, 1-2 Bunnik

31 maart 2011 om 00:00 Voetbal

DOORN - Zaterdag vierdeklasser DEV, één van de kandidaten voor de titel, morste zaterdag in eigen huis dure punten. Tegen Bunnik werd, geheel tegen de verhouding in, met 1-2 verloren. DEV, onder leiding van trainer Michel van Aken, kende een eerste helft waarin de ploeg uitblonk in het missen van tal van opgelegde kansen. Bunnik kwam er nauwelijks aan te pas en moest al in de 17e minuut toezien hoe DEV de score opende (1-0) met een doelpunt van Joey van Schoonhoven. DEV leek al voor rust naar een grote voorsprong op te stomen, maar voetbalwetten zijn nu eenmaal anders. Verder dan die ene treffer kwam de thuisploeg niet. Na rust eigenlijk eenzelfde beeld met een aanvallend DEV en een op alle fronten rammelend Bunnik. Maar naarmate de tweede helft vorderde en doelpunten uitbleven, sloeg bij de ploeg uit Doorn de irritatie en de frustratie genadeloos toe en waren het de gasten uit Bunnik die in de 92e minuut de gelijkmaker op het scorebord toverden. Een verdedigende fout van rechtsback Bob Kemper maakte het voor DEV in de 95e minuut nog erger:1-2. Dit was direct de einduitslag. Een gevoelige tik op de neus voor de ploeg uit Doorn, die door deze nederlaag terugzakte naar een vierde plaats.