1-0 Almere, 2-0 Almere, 3-0 Almere, 3-1 Henk Jan Veenendaal

31 maart 2011 om 00:00 Voetbal

DRIEBERGEN - Met name in het eerste kwartier van de wedstrijd in en tegen Almere, oogde CDN ongeïnspireerd en leek de ploeg niet geheel bij de les te zijn. Dat betekende dat FC Almere al in de 14e minuut de openingstreffer binnenschoot. Alhoewel CDN’er Pascal van Doorn nog geen minuut later een dot van een kans miste, was het in de 21e minuut weer raak voor de ploeg uit Almere, die daarmee al vroeg in de wedstrijd op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Behoudens enkele speldenprikjes kon CDN niet echt een vuist maken en moesten de Driebergenaren in de 36e minuut lijdzaam toezien hoe de thuisploeg de voorsprong wist uit te breiden naar 3-0. Kort voor rust liep Almere tegen een rode kaart aan, waardoor het de tweede vijfenveertig minuten met tien man moest spelen.

Alhoewel de ploeg van trainer Wilco Nap in de tweede helft aanvallend het betere van het spel had, stokten die aanvalspogingen op de rand van de zestien. Een prachtig schot van Henk Jan Veenendaal betekende in de 75e minuut de 3-1, maar verder dan die ene treffer kwam de Driebergse formatie niet. FC Almere speelde met een man minder de wedstrijd geslepen uit en liet CDN puntloos achter.