1-0 Wilco Kooiker, 2-0 Michel Floor, 3-0 Kevin Krikke, 4-0 Michel Floor, 5-0 Michel Floor.

24 maart 2011 om 00:00 Voetbal

DRIEBERGEN - Degradatiekandidaat Dalto leed een ruime nederlaag in de uitwedstrijd tegen SVP uit Veenendaal. Opgemerkt daarbij dient worden dat Dalto zwaar gehavend aan dit treffen begon. Een veldspeler moest, bij afwezigheid van de vaste doelman, onder de lat en de ploeg miste maar liefst een viertal basis- en tevens dragende spelers. Met maar liefst 5-0 werd de ploeg van trainer Jamal Trafonti naar huis gestuurd. Zo wordt het voor de Driebergse formatie uitermate moeilijk om zich in de zaterdag vierde klasse te kunnen handhaven. De hekkensluiter wist dit seizoen pas vijf punten bij elkaar te spelen. Met SVP trof Dalto ook een tegenstander van formaat, die nog steeds in de race is om de bovenste plaatsen. In de eerste helft van de wedstrijd werd de basis gelegd voor de uiteindelijk 5-0 nederlaag voor Dalto. De openingstreffer voor SVP viel al in de 10e minuut. De Veenendalers schroefden de score voor de thee al op tot 4-0. Op dat moment was de wedstrijd gelopen. Met in de tweede helft maar één 100% kans voor Dalto, eindigde de wedstrijd in een ruime overwinning voor de thuisploeg.