0-1 DHSC, 1-1 Paul van Hofwegen, 2-1 Elmar van Doorn, 2-2 DHSC, 3-2 Paul van Hofwegen, 4-2 Kevin van Woudenberg, 4-3 DHSC

24 maart 2011 om 00:00 Voetbal

DRIEBERGEN - In een wedstrijd waarin CDN van meet af aan de betere ploeg was, werd op eigen terrein dikverdiend met 4-3 gewonnen van DHSC. CDN begon dit treffen met maar liefst vijf invallers en kwam door een verdedigingsfout al in de 6e minuut op een 0-1 achterstand. Vervolgens nam CDN resoluut het initiatief en schoot via Van Hofwegen in de 22e minuut de gelijkmaker binnen. In de 40e minuut was het Van Doorn die op uiterst slimme wijze de DHSC goalie wist te verschalken en daarmee zijn ploeg op een 2-1 voorsprong zette. Dat was ook de ruststand. Een rommelige start bij aanvang van de tweede helft betekende in de 57e minuut de gelijkmaker voor DHSC. Dat was het sein voor de thuisploeg om weer vol gas te geven. In de 70e minuut was het Van Hofwegen die de 3-2 binnenschoot en vervolgens Van Woudenberg die vanaf elf meter doel trof (4-2). Een strafschop van DHSC betekende de aansluitingstreffer, maar verder kwam de uitploeg niet. Met Michel Hoekstra en Paul van Hofwegen als uitblinkers, behaalde CDN een dikverdiende overwinning.