DEV koploper af na teleurstellend gelijkspel tegen Vianen

17 maart 2011 om 00:00 Voetbal

1-0 Michael van Beugen, 2-0 Michael van Beugen, 2-1 Roger Visscher, 2-2 Michel de Hartog

DOORN - In een wedstrijd waarin DEV eigenlijk al in de eerste helft de wedstrijd had moeten beslissen, liet het in de tweede vijfenveertig minuten de overwinning schieten en moest genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel. In de eerste vijf minuten begon de koploper aarzelend en kwam Vianen diverse malen gevaarlijk dicht in de buurt van de Doornse doelman Mark Sluis. Maar geleidelijk aan kreeg de ploeg van trainer Michel van Aken meer grip op de wedstrijd wat in de 20e minuut de 1-0 betekende door een strafschop van Michael van Beugen. Dezelfde speler verzilverde nog geen vijf minuten later een tweede penalty, waardoor DEV op een geruststellende 2-0 voorsprong kwam te staan. Maar nog voor rust schoor Vianen de aansluitingstreffer binnen wederom uit een strafschop. Na rust speelde DEV te wisselvallig en te onrustig en moest in de 50e minuut lijdzaam toezien hoe Vianen op gelijke hoogte kwam (2-2). Die stand bleef, ondanks het veldoverwicht van DEV, ook op het scorebord staan waardoor de ploeg uit Doorn uiterst dure en zure punten liet liggen.