0-1 DVSA, 0-2 DVSA, 1-2 Rachid Azzouzi, 2-2 Rachid Azzouzi

17 maart 2011 om 00:00 Voetbal

DRIEBERGEN - De Heuvelrugderby tussen Dalto en DVSA eindigde in een 2-2 gelijkspel, waar beide ploegen, strijdend in de onderste regionen niet al te veel mee op schoten. Hekkensluiter Dalto kreeg al na twee minuten een 100% kans die door Danny van Barneveld echter niet kon worden verzilverd. Hoewel de ploeg van trainer Jamal Trafonti in de eerste helft veel druk zette, moest het in de 20ste minuut toezien hoe DVSA op een 0-1 voorsprong kwam. Wat Dalto vervolgens ook probeerde, de bal wilde er ondanks tal van mogelijkheden niet in, waardoor er werd gerust met een 0-1 achterstand voor de thuisploeg. Een aan DVSA toegewezen strafschop in de 47ste minuut betekende tot overmaat van ramp de 0-2. De thuisploeg, die wederom de druk er vol opzette, kreeg in de 52e minuut loon naar werken door de aansluitingstreffer van Rachid Azzouzi (1-2). Een tweede doelpunt van Azzouzi bracht Driebergen in de 75e minuut vervolgens op gelijke hoogte (2-2). Alhoewel DVSA in de 77ste minuut met tien man kwam te spelen, slaagde Dalto er niet in om nog iets aan de stand te veranderen, waardoor beide ploegen genoegen moesten nemen met elk één punt.