0-1 Van Doorn, 1-1, 2-1, 3-1 Hilversum

10 maart 2011 om 00:00 Voetbal

DRIEBERGEN - In het uitduel tegen Hilversum had zaterdag derdeklasser CDN, zeker op basis van het in de eerste helft vertoonde spel, absoluut recht op een punt. De ploeg van trainer Wilco Nap was in die eerste vijfenveertig minuten zonder meer de bovenliggende ploeg, wat zich in de 25ste minuut dan ook vertaalde in een op dat moment verdiende 0-1 voorsprong. Ondanks dat Driebergen de wedstrijd bleef controleren, moest het kort voor het rustsignaal toch toezien hoe Hilversum middels een uitbraak op gelijke hoogte kwam. In de tweede helft was de thuisploeg wat beter, maar die kon geenszins een stempel op de wedstrijd drukken. In de 70ste minuut kwam CDN op een 2-1 achterstand door te slap ingrijpen van de Driebergse verdediging. Nog geen vijf minuten later moest CDN ‘er Jeroen Rook het veld verlaten na een tweede gele kaart en kwam de ploeg met tien man te spelen. CDN wenste geenszins te capituleren en zag zelfs twee dikke kansen in rook opgaan. Toch viel kort voor het eindsignaal en tegen de verhouding in de 3-1. Daarmee was de wedstrijd gelopen. CDN had zeker recht op een punt, maar Hilversum was de gelukkigere partij.