1-0 Wessel Schmidt; 1-1 Paul Okkerse; 1-2 Joey Schoonhoven; 1-3 en 1-4 Rick Andeweg; 1-5 Charles van Ligten

24 februari 2011 om 00:00 Voetbal

DOORN - De wedstrijd tussen Cobu Boys en DEV heeft zaterdag geen verrassende winnaar opgeleverd. De koploper uit Doorn liet zich in Amersfoort niet door de thuisclub verrassen. Met ruim verschil (1-5) trokken de bezoekers aan het langste eind. Na een sterke beginfase van Cobu Boys waarin de thuisploeg twee keer de paal trof en ook de leiding nam, had niemand verwacht dat de uitslag zo groot in het voordeel van de bezoekers zou uitvallen. Maar nog voor rust boog de lijstaanvoerder de 1-0 achterstand om in een 1-2 voorsprong. Na de pauze zag Cobu Boys geen kans meer om dichter bij de gasten te komen. In de eerste twintig minuten van de wedstrijd waren de beste kansen voor Cobu Boys geweest . Damion Dekkers en Elwin de Vries hadden echter pech met schoten op de paal. In de vijftiende minuut viel toch de eerste treffer. DEV speler Maarten Noordijk ging tegen De Vries in de fout. De toegekende strafschop vormde voor Wessel Schmidt geen probleem: 1-0. Daarna werd DEV sterker. In de 30e en 35e minuut antwoordden Paul Okkerse en Joey van Schoonhoven: 1-2. De drie resterende doelpunten kwamen na rust op naam van Rick Andeweg (2) en Charles van Ligten: 1-5.