1-0 René Commandeur, 1-1 Ali Alkan, 2-1 Jeffrey Veerman

24 februari 2011 om 00:00 Voetbal

LANGBROEK - En weer miste SVL, ondanks een goede wedstrijd weer net de boot en verloor in en tegen Marken met 2-1. Binnen twee minuten kreeg de ploeg van trainer Jan Gaasbeek twee dotten van kansen, die echter niet konden worden benut. En daar waar SVL eigenlijk op voorsprong had moeten staan, was het tegenovergestelde het geval en kwam Marken in de 26e minuut op een 1-0 voorsprong door een treffer van René Commandeur. In de 40e minuut kon ook Bob van Leeuwen zijn ploeg niet langszij brengen, waardoor er tegen de verhouding in werd gerust met een 1-0 voorsprong voor de thuisploeg, In de tweede helft een sterke Langbroekse ploeg die in alle opzichten boven Marken uittroonde. Dat overwicht werd in de 57e minuut beloond met de gelijkmaker door SVL spits Ali Alkan die een solo fraai afsloot (1-1).

Langbroek bleef vervolgens de druk er op houden en ging naarstig op zoek naar een tweede treffer. Maar ook nu weer bleken voetbalwetten anders in elkaar te zitten en was het niet SVL maar Marken de in de 85e minuut op voorsprong kwam.

Een fraai schot van Langbroeker Wilco van Drie kort voor het eindsignaal ging maar net over waardoor SVL voor de zoveelste keer weer net de broodnodige punten mis liep.