1-0 Patrick Koeleman, 1-1 Delta Sports, 1-2 Delta Sports, 1-3 Delta Sports, 2-3 Eddy Carree, 3-3 Eddy Carree, 3-4 Delta Sports.

10 februari 2011 om 00:00 Voetbal

MAARN - SVMM leed in eigen huis duur puntverlies tegen Delta Sports. Met 3-4 ging de ploeg van trainer Fred Veenstra in de slotminuut onderuit en zakte terug naar de derde plaats op de ranglijst. Van beide kanten viel er geen goed spel te bewonderen, wat mede veroorzaakt werd door de harde wind. In de eerste helft waren er van beide kanten wel enkele kansen te bewonderen, maar meer dan een doelpunt van de 41-jarige Patrick Koeleman viel er niet te melden.

Bij aanvang van de tweede helft kende de thuisploeg een slappe start. Een knullig verkeerd weggeslagen bal van SVMM-doelman Bas Langeveld betekende in de 55e minuut de 1-1.

Nog geen 10 minuten later was het weer raak voor Delta Sports, dat een 1-2 voorsprong nam.

Nadat de gasten in de 70e minuut de voorsprong vergrootten naar 1-3, was dat het sein voor SVMM om vol gas te geven. Met twee doelpunten van Eddy Carree in de 75e en de 88e minuut, kwam Maarn op gelijke hoogte (3-3). Maar een goed opgezette aanval van Delta Sports in blessuretijd betekende de 3-4 eindstand.