CDN op alle fronten de mindere van mede titelkandidaat Argon

10 februari 2011 om 00:00 Voetbal

0-1 Lesley Groenen

DRIEBERGEN - Het in de onderste regionen van de derde klasse bivakkerende CDN verloor in eigen huis met 0-1 van mede titelkandidaat Argon. Een overwinning voor de gasten die op alle fronten meer dan verdiend was en die eigenlijk vele malen hoger had moeten uitvallen. Met uitzondering van de eerste vijf minuten van de eerste helft was Argon de bovenliggende ploeg. Naarmate de eerste helft vorderde werd CDN steeds meer in de verdediging gedwongen en had absoluut niet de kracht en de macht om op enig aanvallend gebied gevaarlijk te zijn. Argon daarentegen speelde wel vol op de aanval, maar bleef in het benutten van de kansen ver onder de maat. Zonder noemenswaardige hoogtepunten werd er gerust met een 0-0 stand. In de tweede helft eigenlijk eenzelfde beeld. Een aanvallend Argon en een verdedigend CDN dat af en toe de counter hanteerde. De 0-1 voorsprong voor Argon in de 70e minuut was dan ook dik verdiend. De laatste vijf minuten van de wedstrijd was er toch nog een tegen offensiefje bij CDN te bewonderen dat vervolgens geen zoden meer aan de dijk zette. Een meer dan verdiende zege voor Argon.