1-0 Stefan Osei, 2-0 Stefan Osei, 2-1 Delta Sports

25 november 2010 om 00:00 Voetbal

AMERONGEN - DVSA behaalde op eigen terrein een belangrijke overwinning op het hooggeklasseerde Delta Sports uit Houten. In de strijd om degradatie werd met 2-1 gewonnen, waardoor het team van trainer Harold Valkenburg wat meer lucht kreeg.

Een zwaar onder druk staand DVSA kwam, ondanks het veldoverwicht van de gasten uit Houten, in de 21ste minuut verrassend op een 0-1 voorsprong door Osei. Delta Sports, dat een aantal malen de paal en de lat trof, slaagde er vervolgens niet in om voor het rustsignaal gelijk te trekken.

In de tweede helft eenzelfde spelbeeld met een aanvallend Delta Sports en een verdedigend DVSA. Nadat Pieter Muller kort na rust voor een leeg doel miste, bleef het tot aan de 80ste minuut een kat en muisspel met DVSA als de muis. Het was echter niet het aanvallende Houten maar de thuisploeg die doel trof, wederom door Osei, 2-0 (81ste minuut). DVSA moest het laatste kwartier verder met tien man (rode kaart Tenastalie Bos). Delta Sports scoorde vlak voor het eind nog op 2-1, maar de drie belangrijke punten waren definitief voor DVSA.