1-0 Laurens Peter Klootwijk, 2-0 Pim Brouwer, 2-1 Hoograven, 3-1 Mark van Woudenberg, 4-1 Mark van Woudenberg, 5-1 Daan van Deukeren.

11 november 2010 om 00:00 Voetbal

LEERSUM - In eigen huis haalde zondag vijfdeklasser HDS fors uit tegen het Utrechtse Hoograven, dat met een 5-1 nederlaag naar huis werd gestuurd. De Leersumers kenden een goede start en schoten in 14de minuut (strafschop) de 1-0 binnen door Klootwijk. Hoewel het positiespel niet altijd even goed werd uitgevoerd en de breedte van het veld onvoldoende werd benut, schoot de ploeg van trainer Jan van Dalem in de 30ste minuut de 2-0 binnen door een treffer van Brouwer. Een verdedigende fout in de 35ste minuut betekende de aansluitingstreffer voor Hoograven (2-1), maar nog voor rust wist van Woudenberg HDS naar een 3-1 voorsprong te schieten. Na rust eenzelfde beeld met een aanvallende thuisploeg die hongerig op zoek was naar meer. Met doelpunten in de 50ste minuut (4-1) en de 70e minuut (5-1) van respectievelijk van Woudenberg en van Deukeren leek het een monsterzege te gaan worden. Zeker drie tot vier goede kansen in de laatste 20 minuten bleven echter zonder het gewenste resultaat, waardoor HDS de wedstrijd afsloot met een 5-1 zege.