0-1 DVSU, 1-1 Ronald Schoonhoven, 1-2 DVSU, 2-2 Eddy Carree, 3-2 Jeroen Visser, 4-2 Ronald Schoonhoven, 4-3 eigen doelpunt Simon Veldhuizen.

4 november 2010 om 00:00 Voetbal

MAARN - SVMM won op eigen terrein met 4-3 van DVSU in een wedstrijd van gemiste kansen, zeker wat de eerste helft betrof. DVSU kwam in de 20ste minuut op een 0-1 voorsprong. Nog geen 10 minuten later, en enkele dotten van kansen verder, kwam SVMM langszij door Schoonhoven. Toch was in de 35ste minuut een verloren duel de aanleiding tot de 1-2 voorsprong voor de gasten. Maarn kwam in de 40ste minuut terug met een treffer van Carree. SVMM-trainer Fred Veenstra was niet tevreden over het vertoonde spel en maande zijn team in de pauze tot meer rust in het spel. Nadat SVMM in de tweede helft enige tijd zocht naar de juiste posities, was het in de 60ste minuut Visser die Maarn op een 3-2 voorspong zette. Met in de 75ste minuut de 4-2 door Schoonhoven leek de wedstrijd voor SVMM te zijn gelopen. De onrust sloop echter weer in de ploeg wat in de 85ste minuut leidde tot de 4-3 door een eigen doelpunt van Veldhuizen. Toch bleef Maarn overeind en won uiteindelijk verdiend. De vierde zege op rij en een fraaie derde positie op de ranglijst.