0-1 Hans de Wit, 0-2 Hans de Wit, 0-3 Ronald Schoonhoven, 0-4 Tom Verboon, 0-5 Hans de Wit

21 oktober 2010 om 00:00 Voetbal

MAARN - SVMM haalde in de uitwedstrijd tegen FZO uit en in Zeist een forse overwinning. Met maar liefst 0-5 werd de thuisploeg aan de kant gezet. In de beginfase van de wedstrijd was het aftasten voor SVMM, dat naarmate het duel vorderde steeds meer grip op het spel kreeg. Die overmacht vertaalde zich in de 30ste minuut in de 0-1 voorsprong voor de gasten uit Maarn door een treffer van Hans de Wit. Diezelfde De Wit schoot pal voor het rustsignaal ook de 0-2 binnen. Twee spitsendoelpunten van formaat. Direct vanaf het begin van de tweede helft was SVMM op alle fronten heer en meester. FZO kwam er eenvoudigweg niet aan te pas. In de 55ste minuut was het Ronald Schoonhoven die met een fraaie stiftbal de voorsprong vergrootte naar 0-3. Met in de 70ste minuut de vierde treffer voor de ploeg van trainer Fred Veenstra (Tom Verboon), was de wedstrijd eigenlijk al gelopen voor de ploeg uit Maarn. Hans de Wit scoorde in de 80ste minuut de vijfde treffer voor SVMM, dat in die laatste fase een tandje lager speelde. Een absoluut verdiende overwinning voor SVMM, dat een aantal plaatsen steeg op de ladder en aansluiting vond met de top drie.