0-1 Charles v Ligten; 1-1 Vianen; 2-1 Vianen; 3-1 Vianen.

14 oktober 2010 om 00:00 Voetbal

DOORN - Koploper DEV ging in Vianen met 3-1 hard onderuit. De teleurgestelde DEV-trainer Michel van Aken: ,,Het was van onze kant een slechte wedstrijd tegen een niet eens zo sterke ploeg. Het ontbrak de ploeg absoluut aan beleving en geloof in eigen kunnen.” Na 14 seconden in de eerste helft stond voor DEV de eerste treffer al op het scorebord en beloofde het een aardig voetbalmiddagje te gaan worden voor Doorn. Maar niets was minder waar. Doorn speelde zonder overtuiging en begon steeds meer achter de feiten aan te lopen. Die nonchalance bracht na tien minuten speeltijd de gelijkmaker voor Vianen, dat haar kansen rook. Een zeer matige eerste helft werd vervolgens afgesloten met een 1-1 gelijke stand.

Na wat harde woorden van DEV-trainer Van Aken in de rust startte Doorn in de tweede helft met meer overtuiging en strijd, en creëerde diverse aardige kansen. Maar een strafschop veroorzaakt door DEV-speler Ricardo van Amerongen maakte aan alle illusies een eind, 2-1. De gasten uit Doorn moesten lijdzaam toezien hoe kort voor het eindsignaal de 3-1 viel en daarmee een verdiende zege voor Vianen. DEV had dit verlies overigens alleen aan zichzelf te danken.