SVMM na twintig minuten heer en meester tegen JSV Nieuwegein

7 oktober 2010 om 00:00 Voetbal

SVMM 5

JSV Nieuwegein 2

0-1 Patrick Heesakkers, 1-1 Tom Verboon, 2-1 Jeroen Visser, 3-1 Eddy Carree, 4-1 Patrick Koeleman, 5-1 Eddy Carree, 5-2 Erik Makaay

MAARN - SVMM was in eigen huis na een mindere aanvangsfase veruit de betere ploeg. JSV Nieuwegein dat alleen de eerste twintig minuten het betere van het spel had, kreeg vervolgens een voetbaldraai om de oren van de gedegen en agressief spelende thuisploeg. SVMM speelde in de beginfase eigenlijk alleen maar achteruit en moest in de 18e minuut de eerste tegentreffer incasseren. Maar geleidelijk aan ontwaakte de ploeg van trainer Fred Veenstra uit een boze droom, zette het gas er op en wist nog voor het rustsignaal de achterstand om te buigen in een 2-1 voorsprong. Direct al bij aanvang van de tweede helft een op volle toeren spelend SVMM dat JSV ver terugdrong op eigen helft. Een hoofdrol was daarbij weggelegd voor de 40-jarige!! Patrick Koeleman die een dijk van een wedstrijd speelde. SVMM liep geleidelijk aan uit naar 5-1 voorsprong, maar moest kort voor tijd toch nog een tweede tegentreffer incasseren. Een verdiende en nuttige overwinning op de nummer drie van het klassement.