1-0 t/m 5-0 Bunnik, 5-1 Ron van Ommeren, 5-2 Matthijs Veldhuis.

7 oktober 2010 om 00:00 Voetbal

AMERONGEN - Weer bleef DVSA, ditmaal in de uitwedstrijd tegen Bunnik, met lege handen achter. Met 5-2 verloor de ploeg van trainer Harold Valkenburg tegen een goed spelend Bunnik en moet het genoegen nemen met een laatste plaats op de ranglijst.

Het eerste kwartier was DVSA de betere ploeg en zag het in de 15de minuut de 0-1 voorsprong onterecht afgekeurd worden (vermeend buitenspel). Daarna vielen de Amerongers terug en kregen in de 22e minuut de eerste treffer om de oren. Een ‘een-tweetje’ in de 35ste minuut betekende de 2-0 achterstand, wat ook tot aan het rustsignaal op het scorebord bleef staan. Valkenburg: ,,Ook de eerste tien minuten van de tweede helft hadden we overwicht en was er eigenlijk nog alle hoop op een snelle aansluitingstreffer.’’ Maar die gedachte ging in rook op toen de in de 57ste en in de 72ste minuut de 3-0 en 4-0 vielen. Met in de 78ste minuut ook nog eens de 5-0 was het gedaan, hoewel DVSA kort voor tijd nog tweemaal wat terug kon doen (82ste minuut 5-1 en 86ste minuut 5-2). De eindstand van 5-2 was de zoveelste domper voor de ploeg uit Amerongen.