0-1 Max van Wakeren, 1-1 Ali Alkan, 2-1 David Bouwmeester, 2-2 Max van Wakeren, 2-3 Sander Koning

23 september 2010 om 00:00 Voetbal

LANGBROEK - Eersteklasser SVL begon gedreven en fel in de thuiswedstrijd tegen het Soester VVZ’49. Hoewel de thuisploeg het eerste kwartier domineerde, waren het toch de gasten uit Soest die in de 9e minuut op 0-1 kwamen door een treffer van Max van Wakeren. SVL-spits Ali Alkan scoorde in de 25ste minuut de welverdiende gelijkmaker, na een prachtige solo door de Soester defensie. Vele kansen aan SVL-zijde werden vervolgens onbenut gelaten, waardoor gerust werd met een 1-1 gelijke stand. Drie minuten na de hervatting ronde SVL-aanvoerder David Bouwmeester een afgeslagen corner fraai af, 2-1. Een onzekerheid bij de Langbroeker sluitpost Geert Willem Merkens, leverde in de 52ste minuut de gelijkmaker op voor VVZ’49 door een treffer van wederom Van Wakeren. En weer, tegen alle verhoudingen in, was het Soest dat in de 62ste minuut op een voorsprong kwam door Sander Koning, 2-3. Wat de ploeg van SVL-coach Jan Gaasbeek vervolgens ook probeerde, de gelijkmaker wilde niet vallen. Langbroek verloor door het missen van vele kansen de wedstrijd.