Bouwmeester 0-1; Hofman 0-2

16 september 2010 om 00:00 Voetbal

De tweede competitiewedstrijd van Veensche Boys en SVL eindigde zaterdag in een 0-2 overwinning voor de gasten uit Langbroek.

In de eerste helft was er weinig te genieten voor het publiek, want de beide ploegen lieten erg weinig zien, behalve goede wil en veel strijd. Iedereen ging daarna eens goed voor de tweede helft zitten, want er zou toch iets moeten gebeuren. SVL startte na rust vele malen beter dan Veensche Boys en na enkele minuten zette David Bouwmeester dit om in een treffer: 0-1.

In de minuten die daarop volgden kregen de Langbroekers kans op kans, maar ze wisten doelman Jurgen Terschegget niet te passeren.

In de tweede helft kreeg de spits van de thuisclub, uit één van de schaarse uitvallen, nog de mogelijkheid om zijn club langszij te brengen, maar door zijn getreuzel lukte dat niet. Nadat zowel Willem Baay als Ali Alkan de kansen die ze kregen niet wisten te benutten, besloot verdediger Bastin Hofman halverwege de tweede helft maar naar voren te gaan. Nadat hij op maat was bediend door Ali Alkan schoot hij 0-2 achter Jurgen Terschegget. Veensche Boys kon het niet meer spannend maken en de drie punten werden meegenomen naar Langbroek.