MAARN - In de eerste wedstrijd van het seizoen 2010-2011, uit tegen Vianen, kende SVMM een onrustige start.

9 september 2010 om 00:00 Voetbal

SVMM-trainer Fred Veenstra: ,,Het eerste half uur van de wedstrijd kwamen we weliswaar goed uit de startblokken, maar vergaten we eenvoudigweg te scoren. De spelers waren te onrustig aan de bal, hoewel we qua veldspel duidelijk de betere ploeg waren.”

Zoals Veenstra eerder in deze krant aangaf, is hij met zijn ploeg nog op zoek naar de juiste formatie. Een te korte voorbereiding op het nieuwe seizoen en het gemis van een aantal bepalende spelers zijn daar onder andere de oorzaak van.

Veenstra: ,,De toch voor ons goede eerste helft kende ook in het eerste kwartier van de tweede helft een goed vervolg. Maar weer verzuimden we op de cruciale momenten de kansen te benutten. Normaliter hadden we in die fase al met twee doelpunten verschil aan de leiding moeten staan.” Daar ook de tweede helft doelpuntloos eindigde werd het uiteindelijk een magere 0-0 eindstand.

,,Over een paar weken hoop ik dat we ons ritme gevonden hebben’’, aldus Veenstra. Hij vond Vianen een sportief spelende ploeg, die vaak de lange bal van achteruit hanteerde