Montfoort SV 19 1 - SVL 1

9 februari 2020 om 14:20 Voetbal Deel je nieuws

SVL speelde afgelopen zaterdag uit tegen Montfoort, in een gelijke opgaande wedstrijd trok Montfoort de winst naar zich toe met 2-0. SVL was de eerste helft de iets betere ploeg maar kom het niet afmaken. SVL startte wel met de zelfde opstelling waarmee het Nieuw-Lekkerland met 4-0 het nakijken gaf. Aankomende zaterdag zal er zeker uit een ander vaatje getapt moeten worden tegen Sliedrecht thuis anders komt de onderste plaats dichtbij.

In de 9e minuut was er goede kans voor Alex van Eem hij plaatste uit een goede aanval de bal tegen de onderkant maar de bal kwam terug het veld weer in. Willem Baaij schoot in de 17e minuut uit een aanval de bal maar net voorlangs. Bart Bruijne liep in de 22e minuut na een overtreding tegen een gele kaart. In de 30e minuut speelde Ali Alkan de bal naar Alex van Eem die de bal net niet over de keeper kon tikken. En toch was het Montfoort die op dat moment er 1-0 net voor de rust voor mij tegen de verhouding in. Met die stand werd er gerust, na de rust kwam SVL ongewijzigd het weer in. De 56e minuut zette Willem Baaij de bal lag voor twee SVL-ers probeerde de bal in het doel te tikken maar miste allebei. Bart Bruijne werd gewisseld in 56e minuut wegens een lichte blessure en kwam Kevin van Leeuwen zijn plaats over nemen. In de 68e minuut werd Dennis van de Weerd gewisseld en kwam Jens van Doorn het veld in. SVL bleef aanvallen maar het zat geheel niet mee deze middag, ook al niet werd verdediger Bastin Hofman in de  74e minuut gewisseld voor een aanvaller Mitchel de Vaal. Tot overmaat werd het nog 2-0 voor Montfoort. Tegen het eind van de wedstrijd was er nog een goede kans voor Ali Alkan maar schot werd gestopt door de keeper van Montfoort. Met dit verlies is SVL van vijfde naar zevende plaats gegaan en is dicht bij de onderste ploegen gekomen die groep staat zeventien en SVL staat met twintig punten.

Aankomende zaterdag wordt er thuis gespeeld tegen Sliedrecht om 14.30 uur.

Opstelling SVL: Paul Emons, Bart Bruijne (Kevin van Leeuwen), Jeff van de Bult, Dennis van de Weerd (Jens van   Doorn), Bastin Hofman (Mitchel de Vaal), Walter Cremers, Rob van Eem, Alex van Eem, Ali Alkan, Selcuk Albayrak en Willem Baaij.