SVP - SVL (beker)

Voetbal Deel je nieuws

Dinsdag 22 oktober 2019.

 

SVL speelde afgelopen dinsdagavond uit tegen SVP in Veenendaal voor de beker en won zeer verdiend met 5-0. In de eerste helft was SVL de betere ploeg maar er vielen geen doelpunten al ware er wel enkele zeer goede kansen. Na de rust veranderde dat, SVL speelde goed en er vielen al snel twee doelpunten. De hard werkende Tolga Albayrak bracht met een hattrick het derde, vierde en het vijfde doelpunt op zijn naam. De goed keepende Gerwin Loef speelde een goede wedstrijd en hield zijn doel schoon.

In de 15e minuut was het Ali Alkan die zijn inzet maar net naast het doel zag gaan. De 22e minuut was het Willem Baaij die zijn ingeschoten bal door een speler uit het doel werd gekopt tot corner. Jens van Doorn bracht in de 40e minuut de bal voor de inlopende Ali Alkan, hij miste op een haar na. Dus de rust ging in met een 0-0 stand, na de rust kwamen Bastin Hofman en Danny Kuijer het veld in voor Jens van Doorn en Bart Bruijne. In de 52e minuut bracht Tolga Albayrak de bal voor en deze werd ingekopt door Jorrit Fiegen en stond SVL eindelijk voor met 1-0. Nog geen 3e minuten later braak Ali Alkan door en gaf de keeper van SVP geen kans 2-0. De 66e minuut was het Ali Alkan die een bal doorspeelde naar Tolga Albayrak die op zijn beurt de 3-0 aantekende. Rik van Leeuwen werd in de 75e minuut vervangen en kwam Jeff van der Bult het veld in. Tolga Albayrak braak in de 77e minuut door de verdediging van SVP heen en gaf de Keeper geen kans en stond de 4-0 op het bord. Het werd zelfs uit een voorzet van Willem Baaij in de 89e minuut 5-0 door Tolga Albayrak. Met deze duidelijke overwinning van SVL op naar de volgende ronde.

Opstelling SVL: Gerwin Loef, Rik van Leeuwen (Jeff van der Bult), Kevin van Leeuwen, Bart Bruijne (Bastin Hofman), Dennis van de Weerd, Jorrit Fiegen, Walter Cremers, Willem Baaij, Tolga Albayrak, Ali Alkan en Jens van Doorn (Danny Kuijer).

 

Verslag Hans Jansen

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Boek over eerste vrouwelijke burgemeesters: ‘Het was voor vrouwen een strijd’ 3 uur geleden
Afbeelding
Vuelta live te volgen bij Museum Huis Doorn 19 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Woonoord voor Oekraïners zit vol 20 uur geleden
Afbeelding
NS-personeel gaat volgende week staken 22 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Initiatief om activiteiten te organiseren voor nieuwkomers vindt veel bijval: ‘De hulp is overweldigend’ 17 aug, 08:30
Afbeelding
Rechtbank grijpt niet in bij plan voor hippisch centrum 16 aug, 12:36
Afbeelding
Werkgroep Kromme Rijncorridor biedt bestuurders landschapsvisie aan 16 aug, 11:01