Oranje Wit 1 - SVL 1

Voetbal Deel je nieuws

Zaterdag 12 oktober 2019.

SVL speelde een zeer goede wedstrijd uit tegen Oranje Wit in Dordrecht en won overtuigend met 4-0. In deze wedstrijd maakte de goed spelende Selcuk Albayrak een hattrick. SVL was de gehele wedstrijd de betere ploeg, al kregen ze voor de rust een handvol goede kansen maar deze werden geen van allen omgezet tot een doelpunt, behoudens in de begin fase schoot Selcuk Albayrak bij de eerste kans hard in. Bij SVL ontbrak Rik van Leeuwen hij was voor een wedstrijd geschorst wegens een opgelopen rode kaart thuis tegen Papendrecht. 

In de 5e minuut een aanval waar de bal werd doorgespeeld door Ali Alkan naar Alex van die op zijn beurt Selcuk Albayrak bediende die de bal hard achter de keeper van Oranje Wit schoot. In de 9, 15, 18 en19 minuut waren er zeer goede aanvallen maar op het juiste moment verdween de bal niet in het doel van Oranje Wit. De rust ging in met een zeer verdiende 1- 0 voorsprong voor SVL. Na de rust kwam SVL ongewijzigd het veld weer in. De 52 minuut kwam Selcuk Albayrak door, maar zijn harde schot belande op het lichaam van een speler van Oranje Wit, de terugspringende bal werd door Selcuk alsnog ingeschoten en leidde SVL met 2-0. In de 55e minuut werd Rob van Eem gewisseld en kwam Dennis van de Weerd in het veld. De goed spelende Ali Alkan werd in de 64e minuut gewisseld en kwam Mitchel de Vaal het veld in. Mitchel de Vaal werd al snel van het veld gedragen geblesseerd door een grove overtreding uit het onderzoek moet worden uitgewezen wat er aan de hand is. Na deze blessure van Mitchel de Vaal kwam Willem Baaij het veld in. In de 83e minuut bediende Willem Baaij Selcuk Albayrak die op zijn beurt de bal achter de keeper van Oranje Wit schoot en was het 3-0 voor SVL. In de blessure tijd maakte Jens van Doorn er nog 4-0 van en had SVL de volle winst verdiend, gehaald met goed voetbal.

Aankomende zaterdag speelt SVL thuis tegen Montfoort aanvang 14.30 uur. 

Opstelling SVL; Paul Emons, Rob van Eem (Dennis van de Weerd), Jeff van der Bult, Bastin Hofman, Bart Bruijne, Walter Cremers, Alex van Eem, Jorrit Fiegen, Ali Alkan (Mitchel de Vaal en Willem Baaij), Selcuk Albayrak en Jens van Doorn. 

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Boek over eerste vrouwelijke burgemeesters: ‘Het was voor vrouwen een strijd’ 3 uur geleden
Afbeelding
Vuelta live te volgen bij Museum Huis Doorn 19 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Woonoord voor Oekraïners zit vol 21 uur geleden
Afbeelding
NS-personeel gaat volgende week staken 22 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Initiatief om activiteiten te organiseren voor nieuwkomers vindt veel bijval: ‘De hulp is overweldigend’ 17 aug, 08:30
Afbeelding
Rechtbank grijpt niet in bij plan voor hippisch centrum 16 aug, 12:36
Afbeelding
Werkgroep Kromme Rijncorridor biedt bestuurders landschapsvisie aan 16 aug, 11:01