Oranje Wit 1 - SVL 1

13 oktober 2019 om 13:27 Voetbal Deel je nieuws

Zaterdag 12 oktober 2019.

SVL speelde een zeer goede wedstrijd uit tegen Oranje Wit in Dordrecht en won overtuigend met 4-0. In deze wedstrijd maakte de goed spelende Selcuk Albayrak een hattrick. SVL was de gehele wedstrijd de betere ploeg, al kregen ze voor de rust een handvol goede kansen maar deze werden geen van allen omgezet tot een doelpunt, behoudens in de begin fase schoot Selcuk Albayrak bij de eerste kans hard in. Bij SVL ontbrak Rik van Leeuwen hij was voor een wedstrijd geschorst wegens een opgelopen rode kaart thuis tegen Papendrecht.

In de 5e minuut een aanval waar de bal werd doorgespeeld door Ali Alkan naar Alex van die op zijn beurt Selcuk Albayrak bediende die de bal hard achter de keeper van Oranje Wit schoot. In de 9, 15, 18 en19 minuut waren er zeer goede aanvallen maar op het juiste moment verdween de bal niet in het doel van Oranje Wit. De rust ging in met een zeer verdiende 1- 0 voorsprong voor SVL. Na de rust kwam SVL ongewijzigd het veld weer in. De 52 minuut kwam Selcuk Albayrak door, maar zijn harde schot belande op het lichaam van een speler van Oranje Wit, de terugspringende bal werd door Selcuk alsnog ingeschoten en leidde SVL met 2-0. In de 55e minuut werd Rob van Eem gewisseld en kwam Dennis van de Weerd in het veld. De goed spelende Ali Alkan werd in de 64e minuut gewisseld en kwam Mitchel de Vaal het veld in. Mitchel de Vaal werd al snel van het veld gedragen geblesseerd door een grove overtreding uit het onderzoek moet worden uitgewezen wat er aan de hand is. Na deze blessure van Mitchel de Vaal kwam Willem Baaij het veld in. In de 83e minuut bediende Willem Baaij Selcuk Albayrak die op zijn beurt de bal achter de keeper van Oranje Wit schoot en was het 3-0 voor SVL. In de blessure tijd maakte Jens van Doorn er nog 4-0 van en had SVL de volle winst verdiend, gehaald met goed voetbal.

Aankomende zaterdag speelt SVL thuis tegen Montfoort aanvang 14.30 uur.

Opstelling SVL; Paul Emons, Rob van Eem (Dennis van de Weerd), Jeff van der Bult, Bastin Hofman, Bart Bruijne, Walter Cremers, Alex van Eem, Jorrit Fiegen, Ali Alkan (Mitchel de Vaal en Willem Baaij), Selcuk Albayrak en Jens van Doorn.