Herfst op de golfbaan
Herfst op de golfbaan Fotodienst DGC

Wintercompetitie Doornse Golf Club

14 november 2023 om 23:05 Sport Deel je nieuws

Na een lang seizoen vol met veel, en vooral leuke, wedstrijden was het zondag de dag van de eerste wedstrijd in de reeks van 6 van de wintercompetitie.

Het gehele jaar heeft de organisatie het geluk gehad dat het op wedstrijddagen mooi weer was en zondag was het niet anders. Een beetje fris maar met af en toe ook een beetje zon.

De baan lag er goed bij, al was die door alle regen wel zacht. Maar gelukkig, de winteregels zijn van toepassing en door de hele baan mag de bal opgepakt en schoongemaakt worden en dat was nodig, vaak een goeie kluit aan de bal..

Tussen de eerste en tweede ronde had ons aller Bert Popma weer voor een heerlijke versnapering van de inwendige mens gezorgd: een heerlijke Mexicaanse bonenschotel.

Zoals bij elke wedstrijd en ook bij deze waren er weer nearies voor de dames en de heren, gewonnen door Elise Mathijsse en Bert Popma.

De uitslag van de wedstrijd. Dit keer was er geen  play off noodzakelijk maar wel een dopingcontrole. Bert vond de nearieprijs niet voldoende en achtte het nodig in de wedstrijd een ongehoorde score neer te zetten:

Dames:

1 Marjolein de Vos 57

2 Tineke Alflen 58

3 Hanneke Beijer 59

Heren:

1 Bert Popma 43

2 Leo Tielenius Kruijthof 52

3 Gerard Mulder 52

Al met al nog niet echt winter, maar wie maalt daarom!!!!!

advertentie
advertentie