Finaledag van een eerder ATV Open
Finaledag van een eerder ATV Open ATV Amerongen

Schrijf in voor het 40e 'Volvo Reede' ATV Open

Sport/sport Deel je nieuws

Van zaterdag 16 juni t/m zondag 24 juni 2018 wordt op het tennispark van de Amerongse Tennisvereniging het Volvo Reede ATV Open gehouden, met als thema ‘the Gold Edition’. Het is namelijk de 40e editie van het populaire tennistoernooi. Op de 4 smashcourt-banen worden dubbels en mixed-dubbels gespeeld in de categorieën 3 t/m 8 en singels in de categorieën 5 t/m 8. Tennissers uit de regio kunnen tot en met zondag 27 mei inschrijven via www.toernooi.nl.  Het ATV Open telt mee voor de KNLTB-ranking. De finales worden gespeeld op zondag 24 juni. Dit belooft een spannende, maar vooral sportieve en gezellige dag te worden. Alles staat tijdens de toernooiweek in het teken van ‘Gold’, verwijzend naar de veertigste editie van het ATV Open. Zo wordt er dagelijks gekookt door enthousiaste vrijwilligers, is er een feestavond op vrijdag, een grote verloting in het finaleweekend en nog veel meer.

Sportief feest voor de regio
Het ATV Open trekt jaarlijks veel trouwe deelnemers uit de regio. Toernooileidster van het Volvo Reede ATV Open, Louise de Kievid, vertelt: “we ontvangen vele eigen leden, maar ook een groot aantal deelnemers uit Leersum, Elst, Veenendaal, Rhenen, Renswoude en Scherpenzeel. In 2017 was het toernooi  helemaal vol met ruim 220 deelnemers. We hopen daar dit jaar weer in de buurt te komen. We hebben al veel aanmeldingen binnen, maar zijn uiteraard nog op zoek naar meer enthousiaste tennissers. Beginnend of gevorderd, dat maakt niet uit.  Voor alle deelnemers ligt er een leuk welkomstgeschenk klaar”.

Tennis en ‘Gold’
Leuk tennisspel staan voorop bij het ATV Open, maar ook aan entertainment, gezelligheid en lekker eten en drinken wordt veel aandacht besteed. Louise: “het thema ‘The Gold Edition’ staat centraal dit jaar. We zijn reuze trots dat we de veertigste editie mogen organiseren, een echte mijlpaal. Het tennispark wordt in ‘goud’ omgetoverd. Dat gaat zeker voor een feestelijke sfeer en veel gezelligheid zorgen. Leuk is ook dat er dagelijks een diner wordt verzorgd door enthousiaste kokers, veelal leden van de ATV. Bovendien organiseren we een feestavond op de vrijdag, een barbecue op zaterdag 23 juni, een grote verloting in het finaleweekend en is er vermaak voor de kinderen tijdens de laatste twee dagen.  Genoeg te doen voor iedereen dus. We nodigen daarom ook de neutrale toeschouwer uit om het ATV Open te bezoeken”

Volvo Reede hoofdsponsor
Volvo Reede is net als de afgelopen drie jaar verbonden aan het ATV  Open als hoofdsponsor. Henry Zumbrink van Volvo Reede vertelt: “Het ATV Open is een evenement dat leeft in de regio. Het trekt veel tennissers en neutrale bezoekers. Daarom blijven we graag verbonden aan dit leuke toernooi.  In het finaleweekend zullen we weer diverse Volvo’s op het tennispark plaatsen. Dat is voor ons een mooi contactmoment. Ik ben trots onze naam voor het vierde jaar aan het ATV Open te verbinden”.

Toeschouwers en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom tijdens het toernooi. Volg de ATV en het Volvo Reede ATV Open 2018 via www.amerongsetennisvereniging.nl of via Facebook (Facebook.com/atvamerongen) en Twitter (twitter.com/atvamerongen). 

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Onderzoekers vragen politieke uitspraak over supermarktplein 2 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Boek over eerste vrouwelijke burgemeesters: ‘Het was voor vrouwen een strijd’ 18 aug, 07:14
Afbeelding
Vuelta live te volgen bij Museum Huis Doorn 17 aug, 15:02
PREMIUM
Afbeelding
Woonoord voor Oekraïners zit vol 17 aug, 13:56
Afbeelding
NS-personeel gaat volgende week staken 17 aug, 12:04
PREMIUM
Afbeelding
Initiatief om activiteiten te organiseren voor nieuwkomers vindt veel bijval: ‘De hulp is overweldigend’ 17 aug, 08:30
Afbeelding
Rechtbank grijpt niet in bij plan voor hippisch centrum 16 aug, 12:36