DEV haalt fors uit tegen Oranje Wit

15 april 2018 om 19:39 Sport/sport

DOORN In de strijd om de titel in de zaterdag vierde klasse H, behaalde DEV in de uitwedstrijd tegen Oranje Wit uit en in Elst een eenvoudige 1-7 overwinning. DEV trainer Michel van Aken: ,,We wisselden een redelijke eerste helft af met een matige tweede helft. Voetballend waren we in alle opzichten de betere ploeg en had de score eigenlijk hoger moeten uitvallen. Door puntenverlies van onze directe concurrent Ede/Victoria hebben we nu een voorsprong van zeven punten. Toch zullen we de komende vier wedstrijden geconcentreerd moeten blijven werken om aan het van de rit niet alsnog met lege handen te komen staan".

Met een vijftal treffers voor DEV in het eerste deel van dit ongelijke treffen was eigenlijk de wedstrijd halverwege al gespeeld en leek de Doornse formatie zich te gaan opmaken voor een monsterscore. Maar met slechts twee treffers in het tweede deel en een verdwaalde tegentreffer van thuisploeg Oranje Wit, bleef de teller steken op 1-7. De doelpunten van DEV kwamen op naam van Tim Kas (5x!!), Piet Verschoor en Simon Böhmer.

Voor lijstaanvoerder DEV staat voor komend weekend de streekderby (thuiswedstrijd) tegen de nummer vier op de ranglijst SVMM op het programma.