Volle zaal
Volle zaal BrandvandenBerg

dbv bridge workshop onder leiding van barbara kingma

29 juli 2019 om 10:29 Sport/sport Deel je nieuws

 DBV Driebergse Bridge Vereeniging

Zomeravond bridge workshop onder leiding van Barbara Kingma.

Op 23 juli is door DBV een workshop georganiseerd voor leden en niet leden. Voor de leden een unieke gelegenheid om kennis te maken met deze bekende vereniging.

De inleiding is gehouden door Barbara Kingma, onze bekende bridge docente, en het thema was: “Help!!! De tegenstander biedt mee, wat nu?”.

Het theoretisch gedeelte besloeg alle varianten van tussenbieden en het informatie doublet. Kort gezegd alle gereedschappen om het competitief bieden aan te kunnen. Ook de betere spelers van de vereniging vonden het leerzaam! Na de theorie werden 20 spellen, alle gebaseerd op het thema, gespeeld.  De spellen waren lastig, spannend en met de theorie op zak werd veel geoefend. Dus er werd wild geboden!

Alle spellen zijn op de site van DBV te bekijken en te analyseren want ook de spelverdelingen staan op de site. Heel makkelijk te bereiken: tik in DBV Driebergen (dan uitslagen) en je bent er. Zo kun je zien wat de tegenstanders hebben gedaan en wat je zelf goed of fout hebt gedaan.

De opkomst was groot, deelnemers kwamen uit Zeist, Bunnik, Odijk , Houten, Wijk en natuurlijk de Utrechtse Heuvelrug. Het maximum aantal van 40 paren werd makkelijk  gehaald.

Kortom een geslaagde en leerzame avond die in een heel goede sfeer verliep. Voor herhaling vatbaar was een veel gehoorde reactie.

Reacties naar:  DBVsecretaris@gmail.com

 

DBV

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie