gezelligheid op de driving range
gezelligheid op de driving range fotodienst DGC

Maatjeswedstrijd bij de Doornse Golf Club

24 juli 2019 om 14:56 Sport/sport Deel je nieuws

Op zondag 21 juli vond op de Doornse Golf Club de jaarlijkse "Maatjes" wedstrijd plaats.

De "maatjes" waarmee werd samengespeeld waren partners, vrienden of familie, al dan niet lid van de DGC. De andere "maatjes" waren de zeeverse haringen die Loek namens de wedstrijdcommissie geregeld had.

Na negen holes een verrasende spelvorm gespeeld te hebben, namen de deelnemers plaats op de (overdekte) oefenafslagplaats, waar de inwendige mens werd verzorgd. Alle drankjes waren aanwezig waaronder natuurlijk ook de befaamde Korenwijn. Deze zeer oude moutjenever schijnt zich makkelijk te laten wegdrinken bij de haring. Uw verslaggever heeft het bij een Cola gehouden, de dag was nog lang.

De haring was van prima kwaliteit, met of zonder brood en ui. Voor de weinigen die het zilte niet kon bekoren was er knakworst en kaas. Ook deze vonden gretig aftrek.

Nadat een ieder voldoende versterking tot zich had genomen werd de tweede ronde afgewerkt, wederom een leuke en verrassende spelvorm. Organiseren kunnen de dames en heren van de wedstrijdcommissie: Hulde!

Uiteraard volgde na de wedstrijd een prijsuitreiking. Hoe deze verdeeld werden leest u hieronder. Dat het weer gezellig was spreekt voor zich.

Wilt u ook eens kennismaken met golf op een gezellige en laagdrempelige club? Kijk eens op de website of kom eens langs. Wij vertellen u graag alles over golf en het eventuele lidmaatschap. Voor ca 10 euro per week heeft u onbeperkt toegang tot de baan met uw eigen sleutel. Ook dat maakt de Doornse GC uniek!

De uitslag:

1. Willem en Robert 53 slagen
2. Annewieke en Wouter 55    
3. Ed en Roy 57 
4. Mia en Harry 58     
5. Loek en Edie 59     
6. Wouda en Boris 59

 

advertentie
advertentie