KCD viert het kampioenschap!
KCD viert het kampioenschap! KCD

KCD sluit succesvol en gezellig seizoen af met veel kampioenen!

Sport/sport Deel je nieuws

KCD heeft het korfbalseizoen 2018-2019 met succes en veel plezier afgesloten. De afgelopen weken werden er diverse slagroomtaarten verdeeld op sportpark Tuilland. Er werden dit veldseizoen kampioenswedstrijden gespeeld en gewonnen door KCD 2, KCD B1 en KCD E1. Bovenop de al 5 kampioenschappen van eerder dit tot een succesvol jaar voor de Groen Witte Korfballers uit Doorn.

In de allerlaatste wedstrijd van dit lange seizoen is KCD 2 er in geslaagd een fantastische prestatie te realiseren. Op zaterdag 22 juni werd voor de derde keer op rij een titel binnen gehaald! Tegenstander Dalto kon bij winst zelf feest vieren en bij een gelijkspel zouden er twee teams blij zijn. Maar KCD liet direct merken dat er niets te halen viel voor de gasten uit Driebergen. De score was aan de lage kant maar een kniesoor die daar op lette want Dalto kwam maar tot 7 goals. De 12 van KCD waren dus ruim voldoende voor de zege en het kampioenschap.

Het afgelopen weekend werd het seizoen voor de gehele vereniging afgesloten. Dit met een erg leuk feestweekend voor alle KCD-ers! Met gezellige spelletjes en activiteiten was het voor de jongste jeugd vrijdagavond al feest. Zaterdag avond was het voor de oudere leden terugkijken op dit prachtige seizoen!

En zo kwam er een eind aan een zeer succesvol seizoen met najaarstitels voor KCD 2 en 4, zaaltitels voor KCD 2, 4 en de E1 en voorjaarskampioenschappen voor KCD 2, de B1 en de E1. Acht keer taart op in totaal 22 mogelijkheden: een zeer fraai resultaat! Tijd voor een welverdiende vakantie om er vanaf augustus weer volop tegen aan te gaan! Ook benieuwd geworden naar de sfeer bij KCD? Na de zomervakantie kan er weer mee getraind worden. Meld je nu al aan voor een gratis proeftraining op www.kcdoorn.nl! Tot snel!

 

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Boek over eerste vrouwelijke burgemeesters: ‘Het was voor vrouwen een strijd’ gisteren
Afbeelding
Vuelta live te volgen bij Museum Huis Doorn 17 aug, 15:02
PREMIUM
Afbeelding
Woonoord voor Oekraïners zit vol 17 aug, 13:56
Afbeelding
NS-personeel gaat volgende week staken 17 aug, 12:04
PREMIUM
Afbeelding
Initiatief om activiteiten te organiseren voor nieuwkomers vindt veel bijval: ‘De hulp is overweldigend’ 17 aug, 08:30
Afbeelding
Rechtbank grijpt niet in bij plan voor hippisch centrum 16 aug, 12:36
Afbeelding
Werkgroep Kromme Rijncorridor biedt bestuurders landschapsvisie aan 16 aug, 11:01