Beide finalisten teams op de foto
Beide finalisten teams op de foto MHC Maarn

Finale trimcompetitie bij Hockeyclub Maarn; spannende pot met feestelijke afsluiting

Sport/sport Deel je nieuws

Maandagavond om 21:00 uur klonk het fluitsignaal voor de start van de finale van de Trimmers van MHC Maarn en de trimmers van Phoenix uit Zeist.

Het was de finale van het seizoen 2018 – 2019. Beide teams hadden evenveel punten en dit was de beslissende wedstrijd voor de eerste en tweede plaats. Er werd vanuit beide teams fanatiek gespeeld. Onder luide aanmoediging van het publiek van Maarn werd alles uit de kast gehaald. Met 1-0 voor Phoenix ging men de rust in. De tweede helft was Maarn opvallend vaak in de cirkel van Phoenix, helaas kwam het niet van scoren. Wel maakte Phoenix met een mooie aanval de 2-0.

Het was een mooie wedstrijd en werd ook in stijl afgesloten. De voorzitter van MHC Maarn, Marcel Wickel, (zelf ook een fanatiek speler) nam het woord en huldigde beide teams. Aansluitend werd er samen op de middenstip door beide teams champagne gedronken. Een spannende wedstrijd en mooi seizoen werd zo feestelijk afgesloten.

Het trimmers team van Maarn is het afgelopen jaar sterk gegroeid. Inmiddels zijn er al 45 leden die elke woensdagavond trainen. “Het mooie van trimhockey is dat het leuk is voor zowel beginners als ervaren spelers, mannen en vrouwen gemengd zijn en dat het een vrijblijvend karakter heeft. Leuk als je er bent, maar als het eens niet uitkomt, geen enkel probleem. En voor diegene die het leuk vindt, kan er mee gedaan worden aan de trimmers competitie. Dus, wil je (weer) hockeyen? Doe gewoon eens een keertje mee. Voor meer informatie, neem contact met me op 06-31756084” aldus een enthousiaste speelster Marjol Markusse.

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Boek over eerste vrouwelijke burgemeesters: ‘Het was voor vrouwen een strijd’ 23 uur geleden
Afbeelding
Vuelta live te volgen bij Museum Huis Doorn 17 aug, 15:02
PREMIUM
Afbeelding
Woonoord voor Oekraïners zit vol 17 aug, 13:56
Afbeelding
NS-personeel gaat volgende week staken 17 aug, 12:04
PREMIUM
Afbeelding
Initiatief om activiteiten te organiseren voor nieuwkomers vindt veel bijval: ‘De hulp is overweldigend’ 17 aug, 08:30
Afbeelding
Rechtbank grijpt niet in bij plan voor hippisch centrum 16 aug, 12:36
Afbeelding
Werkgroep Kromme Rijncorridor biedt bestuurders landschapsvisie aan 16 aug, 11:01