Team HDS MO11-1
Team HDS MO11-1 Herma de Rooij

HDS MO11-1 Kampioen

Sport/sport Deel je nieuws

Zaterdag 25 mei de dag waar we lang naar uit hebben gekeken. De laatste wedstrijd in een hele leuke en spannende competitie. 10:00 uur daar komen de eerst meiden binnen en je ziet de gespannen koppie, er valt iets te winnen dat zie je gelijk !!

Met een delegatie van wel 44 supporter gingen we dan naar Montfoort, waar MSV onze tegenstander was in de ultieme kampioenstrijd. We wisten dat onze concurrent CJVV gewonnen had en wij moesten dan ook winnen om kampioen te worden. 

We begonnen dan eindelijk aan de wedstrijd, waar we normaal zo goed combineren moesten we het in het begin van de wedstrijd hebben van werklust en strijd, en ook dat kunnen deze toppers. 

Nadat eindelijk de 0-1 door onze superspits Demi Smink er in werd geschoten bracht het ons enige rust en zelfvertrouwen. De 0-2 kwam op naam van Elize de Rooij de topscorer van het team, maar zoals wij altijd zeggen we scoren met het hele team. 

De meiden van MSV gaven zich niet zomaar gewonnen, al snel in de 2e helft kwam daar de 1-2 via een prachtige bal over onze keeper Meie Visser die wederom een fantastische wedstrijd keepte. 

Dit zette de verdediging weer op scherp die verder geen kans weer weg gaf. Onze bikkels die al het hele seizoen staan als een huis wat ook blijkt omdat wij de minst gepasseerde ploeg van de competitie zijn geworden. Trots op Lynn Lankhaar, Lotus van Kalkeren en Amber Kooijman. 

Via onze middenveld bestaande uit Jony Maaswinkel, Renske Medema, Demi Roosen en Jana Biesterveld kregen we kans op kans maar de bevreidende 1-3 viel maar niet. Ik denk dat de meiden dit met opzet deden om de coachen en publiek te pesten, want wat was het spannend. 

Toch kwam daar uiteindelijk na wel 6-7 kansen de 1-3, wederom was het onze topscoorder Elize die het doelpunt op zich nam. Kort daarna vond de scheids het wel welletjes en blies de wedstrijd uit. 

Vol trost, blij, moe maar zeer tevreden vlogen de meiden elkaar in de armen. Toen we de eerste felicitaties hadden ontvangen van de meegereisde supporters was daar iemand van het bestuur om de meiden hun welverdiende medaille uit te reiken. 

En dan de aankomst bij HDS wat was dat geweldig, daar stonden ze weer de trotse ouders, broertjes, zusjes, Opa’s, oma’s en andere vrienden met vlaggen, toeters en zelfs fakkels om onze toppers binnen te halen. Daar kregen de meiden de kampioensschaal uitgereikt die ze dik en dik verdiend hebben. 

We hebben de dag afgesloten met een heerlijke BBQ en het bleef nog tot laat in de nacht onrustig ??

Team HDS MO11-1
advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Boek over eerste vrouwelijke burgemeesters: ‘Het was voor vrouwen een strijd’ gisteren
Afbeelding
Vuelta live te volgen bij Museum Huis Doorn 17 aug, 15:02
PREMIUM
Afbeelding
Woonoord voor Oekraïners zit vol 17 aug, 13:56
Afbeelding
NS-personeel gaat volgende week staken 17 aug, 12:04
PREMIUM
Afbeelding
Initiatief om activiteiten te organiseren voor nieuwkomers vindt veel bijval: ‘De hulp is overweldigend’ 17 aug, 08:30
Afbeelding
Rechtbank grijpt niet in bij plan voor hippisch centrum 16 aug, 12:36
Afbeelding
Werkgroep Kromme Rijncorridor biedt bestuurders landschapsvisie aan 16 aug, 11:01