Erna en Peter
Erna en Peter Fotodienst DGC

Wintercompetitie op de Doornse Golf Club

12 februari 2024 om 14:59 Sport Deel je nieuws

Zondag 10 februari werd de wintercompetitie gespeeld, de vierde wedstrijd  in een serie van vijf. 

De één na laatste kans dus om de scores te kunnen verbeteren, waardoor de spanning bij de spelers steeg. Tijdens de wedstrijd hoorde je om je heen allerlei opmerkingen of een hole wel of niet verbeterd was, iedereen was er maar druk mee.  

Het weer werkte prima mee want we hebben het zoals meestal droog gehouden, waardoor het weer een mooie en gezellige golfdag is geworden.

Na hole 7 stond er een heerlijke huisgemaakte erwtensoep met roggebrood en katenspek klaar op de drivingrange gemaakt door Loek en daar heeft iedereen van genoten. Normaal zou je de gebruikte soepbeker weg gooien maar overal zag je soepbekers apart staan in de hoop dat ze later nog eens gevuld zouden kunnen worden. En dat gebeurde ook, hulde Loek!  

Nog één wedstrijd te gaan dus in deze spannende competitie, de laatste gelegenheid om die droomscore neer te zetten en dan gaan we alweer naar de seizoensopeningswedstrijd in maart. 

Na de file bij de compressor voor het schoonspuiten van de schoenen en de golftrolley’s was het als vanouds gezellig borrelen en napraten bij de prijsuitreiking.

De uitslag:

Dames

1. Erna Popma

2. Annette de Leede

3. Tineke Alflen

Heren

1. Peter Wildschut

2. Ed Waelpoel

3. Loek Lablans

Neary dames: Erna Popma

Neary heren: Coen de Vos

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie